Svartöns blues i ny skrud

Svartöns blues i ny skrud

Hej och välkommen till Svartöns blues nya hemsida. Nu kanske du tänker ”men den gamla var ju bra? Varför ändra på något som fungerar?” Självfallet, och det må så vara men i och med den hastiga utveckligen på tekniksidan med ex. Facebook och Instagram krävs det lite nyare teknik för att kunna nyttja dessa mer integrerat tillsammans med en hemsida.

Som med allting nytt krävs det en viss inkörningsperiod innan saker och ting börjar flyta på. Till en början kommer inte sidan att bjuda på speciellt mycket annat än information. I och för sig är ju detta grundtanken med sidan men den ska i framtiden även kunna bjuda på annat smått och gott.

Så, kära besökare och bluesentusiast, hav gärna en gnutta tålamod beträffande dessa saker.

 

Med vänlig hälsning,
Svartöns blues

Have your say