Svartöns blues femtonårsjubileum/Alla helgons bluesiga natt

Svartöns blues femtonårsjubileum/Alla helgons bluesiga natt

  • Datum: 31 - okt - 2015
  • Tid: 18:00
  • Plats: Kulturens hus
  • Arrangemang: Eric Bibb och Stacie Collins

Alla helgons bluesiga natt – Svartöns Blues femtonårsjubileum!

Lördag 31 oktober

KULTURENS HUS
INSLÄPP FRÅN 18:00 

Det finns alltid anledning till bra bluesspelningar. Och när Svartöns Bluesförening fyller femton år blir det riktigt, riktigt bra.

Eric Bibb
Stora salen, 19:30
Kvällens första akt står Eric Bibb för. Eric fick sin första gitarr när han var sju, och som elvaåring fick han det goda rådet av Bob Dylan att ”håll spelet enkelt och glöm allt fancy stuff”. Sexton år gammal blev han inbjuden av sin far Leon Bibb att spela gitarr i husbandet för pappans talangshow i tv – Someone New. Sedan dess har karriären rullat på.

Erics starka röst och mångfacetterande gitarrspel kan beskrivas som ”a New World Blues” och det handlar om musik med starka influenser av folk, amerikana, soul och gospel.

Stacie Collins
Restaurangscenen, 21:30
Stacie Collins spränger gränserna för rock, blues och country med lika stora delar slam-bang rock’n’roll och hard-core honky-tonk wail. En singer-songwriter som också är en hejare på munspel i stil med Chicago Blues storheter som Little Walter och James Cotton, samt även känd för sin adrenalinstinna energi på scenen. Stacie Collins höjer temperaturen under kvällens andra akt, och det rejält.

 

Priser inklusive serviceavgift och garderob:
Ordinarie pris år 360:-
Medlem 310:-
Ungdom t.o.m 25 år 180:-

Biljetter: Kulturen Hus, 0920-45 59 00 & www.ticnet.se
Bordsbokning: 0920- 45 59 66

31 okt Framsida affisch och vykort

 

Till startsidan

Kommande evenemang