Svartöns Allstars – Trettonbluesafton 5/1 2020!

Svartöns Allstars – Trettonbluesafton 5/1 2020!

  • Datum: 05 - jan - 2020
  • Tid: 18:00
  • Plats: Kulturens hus
  • Arrangemang: Trettonbluesafton 2020 - Svartöns Allstars
  •  Köp biljetter!

Julen står för dörren och utgör en väl förankrad tradition. Detsamma gäller för Svartöns blues och trettondagsafton där Kulturens hus sedan en tid tillbaka är platsen för evenemanget. Traditioner är till för att följas och så även den stundande trettondagsaftonen, denna gång med en stor favorit i repris i form av Svartöns Allstars.


Svartöns Allstars
består av ett gäng lokala musikanter som på ett eller annat sätt kan kopplas till Luleå och föreningen Svartöns Blues.
Bandet leds precis som vid Luleå Hamnfestival i somras av Gunnar Sundström som tillsammans med ett drygt tjugotal briljanta musikanter utgör Svartöns Allstars.

– Vi kommer att leverera en bred repertoar med stora variationer inom blues, soul och rock´n roll, utlovar Gunnar som ger följande bakgrund:
– Bandet i sin helhet består som vanligt av en rejält bunt musikanter med kraftigt varierande erfarenheter och bakgrund. Här finner vi gammal som ung, kvinnor och män, musikanter som förhoppningsvis på samma sätt som tidigare fyller lokalen till bristningsgränsen.

Solister denna helg är Anders Öhlund, Zia Lindberg, Mikael Thurfjell, Elin Grunditz, Jonas Eriksson, Anki Sandström, Björn Sjöö, Camilla Ajanki, Ludde Wästfeldt och Eva Rödge.

– Svartöns Allstars kommer att leverera en drös låtar i tre set och som vanligt bjuda på en riktigt häftig helkväll lovar Gunnar.

 

Plats – Restaurangscenen, Kulturens Hus
Tid – Entré från 17:45  Spelningen börjar 20:00
Pris – 250:- Ordinarie.   200:-  Medlem och Ungdom t.o.m 25 år.

I priset ingår garderob och serviceavgift.

Varmt välkommen!

Kommande evenemang