Det ligger mycket bra musik och lurar i Svartöns pipeline!

Det ligger mycket bra musik och lurar i Svartöns pipeline!

Vi är i full färd med planeringen av sommarens traditionella Bluestält 9-11 juli.

I år kommer vi till exempel att samarbeta med Föreningen Lördagsjazz för ett välljudande tält redan från klockan 14:00, eller vad sägs om en repris av förra årets succé med Sing&Song lovande unga stjärnor från Sunderby Folkhögskolas sommarkurs på vår scen under ledning av en av Norrbottens mest spelade stoltheter!

Kvällsscenerna kommer i vanlig ordning att bli medryckande och sommarbluesig med ett fullmatat program.

Efter det laddar vi inför vårt 20-åriga födelsedagskalas under helgen 31 oktober – 1 november. Det blir en världspremiär för en Bluesikal, dessutom Swedish Blues Challenge eller underförstått Svenska mästerskap i Blues! Dessutom massor av andra örongodbitar som Baskery, våra lokala Svartöns hjältar on stage med hemvändande stjärnmusiker, KoKoMo Kings OCH mycket mer!

Men innan dess kan du se fram emot och redan på momangen fixa ditt förköp till lördag 28 mars då vår Ebeneser scen intas av gitarrgurun Clas Yngström och Sky High. Bandet har precis i dagarna släppt sin nya platta med musik från 40 år i Bluesälskandes tjänst.

Hör gärna av dig om du är sugen på att fungera som glad och musikavlönad volontär i vår trivsamma gemenskap.