Luleå Hamnfestival onsdag 4/7

Luleå Hamnfestival onsdag 4/7

  • Datum: 04 - jul - 2018
  • Tid: 19:00
  • Plats: Bluestältet
  • Arrangemang: Hamnfestivalen onsdag

HAMNFESTIVALEN 2018

Bästa Music lover – Vi närmar oss årets absoluta höjdpunkt!

Redan på onsdag kväll den 4:e juli drar årets efterlängtade Hamnfestival i gång i Norra Hamn och Bluestältet 19:00 med ett välljudande samarbete mellan Studiefrämjandet och Svartöns Blues. Det blir rockigt och roligt – och du kommer att kunna skryta med att du hörde Cherry Blue, First revival, Sickness Within, The Hat och Promille 2.2 redan 2018! Det blir en skön blandning av metall, growls, rock´n roll och jazzinfluenser. Ta sikte på Bluestältet och låt dina öron ta för sig av sommarens första musiksmörgåsbord!

 

BLUESSCENEN ONSDAG KL 19:00 – 22:00

Samarbete mellan Svartöns Blues & Studiefrämjandet.


19:00
– Sickness Within
Spelar en hårdare blandning av metalmusik med growls och screams.


19:35 – Promille 2.2
Ett band som grundades i Luleå i november 2016. 
Dom spelar snabb och aggressiv musik som dom vill ska vara ett hjälpande medel för andra människor. Bandet består av Kim, Mathias och Petter, samt en vikarie vid namn Marcus.


20:10 –
Cherry Blue
Ett band från Luleå som har spelat i snart över ett år. Cherry Blue grundar sig inom rocken men tar influenser av allt från Miles Davis till Radiohead. Cherry Blue spelar i Bluestältet, för första gången med helt eget material.


20:45 –
The Hat
The Hat producerar sin originalmusik i ett försök att öka medvetenheten om fördelarna med att omfatta kulturella skillnader. Musiken är huvudsakligen akustisk och rytmisk, men med ett unikt blues-jazz-sound som verkligen passar in i konceptet Global Folk Music. Texterna reflekterar över olika möten med människor och situationer i Allens liv, såväl som filosofiska tankar av alla sorters roliga och märkliga saker i livet. Just nu arbetar The Hat för fullt på sitt första album.


21:20 –
First Revival
Ett heavy metal-band från Luleå som just nu är på stark frammarsch, i bagaget har dom bland annat cd-släpp och en Sverigeturné under juni månad.

Kommande evenemang